Curs Prăjituri Clasice

Bun venit la Curs!
trainer Eugen Ursu
Lecție introductivă. Sfaturi și recomandări
REȚETE
Alege lecția pe care dorești să o parcurgi ⤓
    • Pandișpan Joconde
    • Cremeux de cafea
    • Mousse de ciocolată cu lapte și cafea
    • Compote de vișine
    vezi lecția
    • Blat Cookie
    • Blat Sacher
    • Mousse de ciocolată neagră
    • Mousse de ciocolată cu lapte
    • Mousse de ciocolată albă
    • Glazură de ciocolată neagră
    vezi lecția
    • Pandișpan Succes
    • Croustillant Praliné
    • Mousse de ciocolată neagră
    • Glazură de ciocolată neagră
    vezi lecția
    • Pandișpan Dacquoise cu alune de pădure
    • Strat crocant cu praline
    • Ganache de ciocolată cu lapte
    • Ganache bătut de ciocolată cu lapte
    vezi lecția
    • Pandișpan Joconde
    • Cremeux de cafea
    • Mousse de ciocolată cu lapte și cafea
    • Ganache bătut de cafea
    vezi lecția
    • Pandișpan de fistic
    • Cremă fiartă de vanilie
    • Crema diplomat de vanilie
    • Ganache bătut pentru decor
    vezi lecția
    • Foietaj rapid
    • Cremeux de Vanilie
    • Ganache bătut de ciocolată albă
    • Cremă Chantilly
    • Compote Exotic
    vezi lecția
    • Lecție BONUS cu Diana Ceachir
    vezi lecția bonus
  • Conține rețetele detaliate, repere teoretice și sfaturi utile care nu au fost incluse în lecțiile video!
    vezi documentul PDF
± Adaptează rețeta pentru diferite forme
❞ Colecție de sfaturi utile
⎋ Magazine de ustensile/ingrediente
  • Vreau în chat
Grup privat unde au acces doar participanții la cursurile și MasterClass-urile noastre de cofetărie.
Acum aveți posibilitatea să comunicați cu alte persoane pasionate de arta cofetăriei și chiar să legați noi prietenii, iar periodic veți primi acces la materiale didactice gratuite!
Vreau în grup →
Suport tehnic
  • Tina Fortuna
    Manager Clienți
    Hey, dacă ai nevoie de suportul meu nu ezita să mă contactezi chiar acum pe WhatsApp!
    TRIMITE MESAJ ⟶